Aquest divendres 9  a les  19.30h inaugurem una exposició molt especial per donar la benvinguda a la Setmana de la Ciència 2018: REVIURE ELS DINOSAURES I DESCOBRIR ELS NOSTRES ANIMALS.

Una exposició d’escultura i pintura científiques que et descobrirà algunes de les espècies animals extingides -i actuals- com mai les havies vist: dinosaures, rèptils voladors, cocodrils, elefants primitius…! L’art al servei de la ciència és el que et permetrà veure de ben a prop com eren aquestes bèsties tan espectaculars i et mostrarà detalls i curiositats d’alguns dels animals actuals més vistosos.

Hi participen artistes de tant renom com Óscar Sanisidro, Sergi Torné, Roc Olivé, Sílvia Serrano, QUAGGA ASSOSSIATS… i també ICRA! Us convidem a la inauguració que tindrà lloc al nostre local de Vic! Comptarem amb la presència d’alguns d’aquests artistes que ens explicaran com elaboren les seves obres! L’acte és gratuït!  Us hi esperem!

Podeu veure informació de totes les activitats que s’organitzen a Vic durant la Setmana de la Ciència clicant aquí.