Bon dia a tothom!

Fem aquesta publicació per anunciar-vos del NOU CAMÍ que ha pres la nostra empresa d’ençà de l’1 de juliol!

La botiga d’ICRA Art, on veniem material de Belles Arts, ha TANCAT les seves portes per RECONVERTIR-SE ENTERAMENT en TALLER, i s’ubica en el mateix lloc de sempre: Rambla Sant Domènec, 22 de Vic, amb el mateix nom.

 

A partir d’ara en el TALLER  es continuaran realitzant les tasques que sempre hem fet per vosaltres: restauració de tot tipus (pintures, documents, llibres…), retrats de mascotes i/o persones en diferents estils de pintura o tècniques seques, pintures personalitzades, escultura, emmarcar quadres, marcs a mida,etc. Però ja no venem material de Belles Arts, ni fem cursos, ni fotocòpies.

Ha sigut una decisió difícil de prendre, però la quantitat de feina que tenim de taller ens ha fet decantar la balança. Esperem que ho entenguem i perdoneu les molèstiques que això us pugui ocasionar: ICRA evoluciona i nosaltres amb ella!

Us estem molt agraïdes per aquests 6 anys durant els quals ens heu acompanyat i estem segures que, ara que ICRA Art inicia la seva trajectòria únicament com a taller, continuareu estant al nostre costat durant molts més!

MOLTES GRÀCIES PER FER AQUEST CAMÍ AMB NOSALTRES!

Atentament,
L’Equip d’ICRA Art