L'Equip d'ICRA Art

Formació

Llicenciatura en Història (UB)
Màster en Paleontologia (UB-UAB)
Art Gràfic (Escola JOSO)
Advance Course: Introduction to Naturalistic and Scientific Illustration
Agnès Amblàs il·lustració

Agnès Amblàs Casals

Cap d'Il·lustració

Sóc la responsable del servei d’il·lustració. He treballat en molts estils i tècniques diferents, des del màxim realisme científic fins a pel·lícules d’animació.
Estic especialitzada en fauna, la meva passió.

Aina Amblàs restauració

Aina Amblàs Casals

Cap de Conservació

M’encarrego dels treballs de conservació i restauració, si bé també sóc il·lustradora. Sóc especialista en restauració arqueològica i paleontològica, tot i que també restauro tot tipus de material orgànic i inorgànic.


Formació

Llicenciatura en Història (UB)
Grau a l'Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya. Especialització en Arqueologia.
Advance Course: Introduction to Naturalistic and Scientific Illustration
Mètodes de reproducció aplicats al patrimoni cultural (UAB)
Escola de Conservació i Restauració d'Obres d'Art ECORE

La nostra història

Des de sempre, la nostra passió per la fauna, els fòssils i el dibuix ens havia portat a somiar amb un estudi d’il·lustració. Va ser a partir dels 18 anys quan vam començar a col·laborar amb museus i institucions il·lustrant articles i fent reconstruccions de fauna.
Vam estar compaginant aquesta activitat amb els nostres estudis fins que l’estiu del 2015 vam decidir que compliriem el nostre somni. Després d’un any de buscar local i elaborar un pla d’empresa, ICRA Art va obrir les seves portes el 9 de desembre del 2016.

Avui ICRA Art és més que un estudi d’il·lustració: pintem, dibuixem, esculpim, restaurem, fem cursos, oferim conferències…
El nostre somni ha començat. Gràcies a tots vosaltres.

Els nostres clients

Valors d'ICRA Art

null

Professionalitat

Molts anys d’experiència ens avalen. Coneixem els productes que venem i us podem aconsellar.

null

Perfeccionisme

Valorem els detalls. Tant en il·lustració com en restauració parem atenció perquè tot quedi perfecte.

null

Varietat

A la botiga, més de 10.000 articles diferents. Al taller, dos serveis complerts amb moltes especialitzacions.

null

Vocació

La nostra feina és la nostra passió. Posem tot l’esforç i la il·lusió en cadascuna de les nostres creacions i assessoraments.

Publicacions

La clau dels bolets I

Autor: Enric Gràcia / Editorial: EFADÓS

Llibre en dos volums per identificar bolets de manera molt visual. Les espècies de bolets estan agrupades segons la classificació popular catalana. Inclou pòster amb clau d’identificació il·lustrada per poder-se endur al bosc.

El mosquit

Autor: Maite Muns / Editorial: L’Art de la Memòria

Les poesies curtes són el primer instrument amb què els nens s’acosten a la literatura, però també és un entrenament per la seva manera de veure el món. Els textos i dibuixos d’El mosquit estan pensats per provocar la curiositat de la canalla!

La febre de l’Hort

Autor: Josep Mª Vallès / Editorial: EFADÓS

Quins són els set consells que no s’haurien d’oblidar mai per fer un hort? Quina és la clau per fer el planter del meu hort a casa? És important sembrar quan toca?  Llibre visual i planer perquè  tothom pugui iniciar-se en el món de l’horticultura ecològica.

El cargol

Autor: Maite Muns / Editorial: L’Art de la Memòria

Aquests poemes introdueixen els nens en l’esperit de la poesia oriental, concretament en els haiku, uns poemes molt populars  que busquen canalitzar la natura a través de la impressió que aquesta ens produeix en els nostres sentits!

Malalties i plagues de l’hort

Autor: Josep Mª Vallès / Editorial: EFADÓS

Aquest és un llibre iniciàtic per a qui vulgui anar un pas més enllà en l’horticutura ecològica: fer que les plantes estiguin més sanes, conèixer-ne les principals plagues… Tot ajudat de il·lustracions per fer-ho atractiu i fàcilment identificable!

Anecdotari guixolenc

Autor: Gerard Bussot / Editorial: EFADÓS

Recull d’anècdotes sobre fets i gent de Sant Feliu de Guíxols que l’autor va recopilar al llarg dels anys. Bussot relata diversos successos, curiositats i antigues peripècies que havien dut a  terme antics guixolencs!

Nos vemos en la huerta

Autor: Juanjo Rodríguez / Editorial: LAROUSSE

Explicació amb il·lustracions i fotografies del procés de cultiu d’un hort de forma eficaç i sostenible: abonat, transplantament, reg, cures estacionals, cultius comuns… Explicat de forma amena, és ideal per a principiants!