Il·lustració i escultura

Des de l’any 2008 a ICRA Art hem retratat mascotes, reconstruït animals extingits per a museus, il·lustrat treballs d’investigació, dibuixat per revistes i llibres… Ens adaptem a les necessitats de cada client, tan si vol rigorositat com espontaneïtat!

 • null

  Retrats de mascotes

  Pintem o dibuixem qualsevol animal! Sempre aconsellem quina és la millor tècnica per utilitzar en cada cas i, abans de començar a pintar, enviem esbossos per assegurar-nos que el resultat serà del gust del client.

 • Ilustració Científica

  Il·lustració científica i naturalista

  Reconstruïm animals extingits, il·lustrem treballs d’investigació, dibuixem per a articles científics, revistes i llibres, etc.  Treballem tant per particulars com per empreses i institucions, sempre per encàrrec.

 • null

  Altres estils

  Hem treballat per estudis d’animació i altres mitjans amb estils més Cartoon i més esquemàtics. Ens adaptem a les necessitats de cada client, tan si vol rigorositat com espontaneïtat.

 • Escultura mascotes

  Escultures de mascotes

  Treballant a partir de diverses fotos aconseguim escultures totalment fidedignes a l’animal escollit. Les podem fer amb diverses mides i des de busts fins a cossos sencers.

 • Reconstrucció científica

  Escultura científica

  Des de models a escala i fragments anatòmics fins a escultures de fauna actual. Treballem amb materials ecològics i Cruelty Free amb acabats professionals hiperrealistes.

 • Escultura científica

  Reconstruccions de fauna extingida

  Fem reconstruccions escultòriques de fauna extingida amb la màxima rigorositat, consultant tot tipus d’experts. Som especialistes en models de mida petita i mitjana pel seu detallisme i perfecció en els acabats.

Preguntes freqüents - Il·lustracions i escultures de mascotes

 • Com puc demanar una pintura, un dibuix o una escultura de la meva mascota?
  Porta’ns una foto de l’animal al nostre taller de la Rambla Sant Domènec, 22 de Vic o envia’ns-la a info@icra-art.cat. Com més fotos tinguem i de més qualitat, millor! Si no tens fotos, te les venim a fer nosaltres.
 • Puc triar la tècnica, el suport i la mida que vulgui?
  Sí. De totes maneres nosaltres sempre t’aconsellarem sobre què donarà el millor resultat. En escultura el material el decidim nosaltres segons les característiques de l’obra.
 • Puc fer un val de regal per un dibuix, una escultura o una pintura?
  Sí. En tenim de disponibles a la nostra botiga física.
 • Retrateu només mascotes?
  Mascotes i TOT TIPUS de fauna. Hi ha clients que ens demanen obres dels seus animals preferits, d’animals exòtics, de dinosaures…
 • Quant de temps tardeu?
  Sempre depèn de la tècnica i la complexitat de cada obra. Habitualment des d’un parell de setmanes fins a un mes.
 • I si no m’agrada el resultat?
  Això no passarà. T’enviarem fotografies de l’obra durant el seu procés de creació per assegurar-nos que és del teu gust. Mai hem tingut un client insatisfet!
 • M’agradaria tenir l’explicació del procés de creació de l’obra digitalment o per escrit…
  Cap problema! Pots demanar-nos que et fem el Workbook. Aquest llibret consta d’entre 5 i 10 pàgines on s’explica cada pas que hem seguit per crear l’obra, des del seu esborrany en paper fins al resultat final, tot acompanyat de fotografies!

Preguntes freqüents - Il·lustració científica, naturalista i reconstruccions

 • Com puc demanar una obra?
  Ens pots contactar per qualsevol mitjà. Escoltarem les teves necessitats i t’aconsellarem segons la tipologia/complexitat de l’encàrrec.
 • Puc triar la tècnica, el suport i la mida que vulgui?
  Sí, tot i que el més habitual en il·lustració científica i naturalista és l’art digital. En escultura el material el decidim nosaltres segons les característiques de l’obra.
 • Quina mena d’encàrrecs puc fer?
  De tot tipus: il·lustracions per a llibres o enciclopèdies, reconstruccions de fauna o flora extingits, contes il·lustrats, quadres de gran format, reconstruccions paleoambientals, il·lustracions de detall o de patologies… digue’ns què necessites i t’ajudarem!
 • Quant de temps tardeu?
  Sempre depèn de la tècnica i la complexitat de cada obra. Des d’un mes fins a un any.
 • M’agradaria tenir l’explicació del procés de creació de l’obra digitalment o per escrit…
  Cap problema! Pots demanar-nos que et fem el Workbook. Aquest llibret consta d’entre 5 i 10 pàgines on s’explica cada pas que hem seguit per crear l’obra, des del seu esborrany en paper fins al resultat final, tot acompanyat de fotografies!