L’Artteràpia és un procés creatiu que es pot fer amb diferents arts. Permet expressar-se, sense normes estètiques, a través d’una obra artística i facilita un canal de comunicació amb les emocions i els somnis. L’artterapeuta acompanya en les propostes i el procés. El recorregut simbòlic produeix canvis positius i de creixement personal.

Les sessions estan dirigides a totes les edats i a tothom (gent gran, nens, companys de feina…). Són indicades per a fer relaxació, coneixement d’un mateix, autoestima, gaudi personal i per a casos mèdics o severs (altes capacitats, depressions, addiccions, oncologia, deficiències visuals…). Cada sessió es desenvolupa a partir d’una proposta artística inicial (cançó, text, dibuix, etc).

Material inclòs: bàsic i de gran volum com paper, ceres, aquarel·les, etc.