A partir d’aquest mes de setembre ICRA i MartArt col·laboren professionalment! L’artista vigatana i Artterapeuta Marta Casasas Riba, promotora de MartArt, oferirà alguns dels seus serveis al nostre taller de la Rambla Sant Domènec, 22 de Vic. Entre aquests inclou sessions individuals o en grup d’Artteràpia, seguiments artterapèutics de llarga durada, cursets, aniversaris creatius… Sobre l’Artteràpia la Marta comenta:”És un procés creatiu que pots fer amb diferents arts. Permet expressar-te sense normes estètiques a través d’una obra artística i et facilita un canal de comunicació amb les teves emocions i somnis. El recorregut simbòlic que es fa produeix canvis positius i de creixement personal” i afegeix “És recomanable a tothom i per totes les edats”. Oi que venen ganes de provar-ho? Benvinguda a ICRA, MartArt!!! Per més informació truqueu-nos al nostre taller al 93 782 83 08.