I per fi veu la llum! Després d’un any treballant-hi, aquest dissabte 11 de setembre a la Setmana del Llibre en Català, celebrada al Moll de la Fusta de Barcelona, el Dr. Xavier Llimona i Pagès, de la Universitat de Barcelona presentarà aquesta guia definitiva per qualsevol llaminer dels bolets: “La clau dels bolets“. La presentació tindrà lloc a l’Escenari 2, situat vora l’entrada orientada a Via Laietana. Es tracta del primer volum en el que els bolets estan ordenats segons la classificació catalana! Us animem a donar-hi un cop d’ull i a preparar-vos ja pel segon volum, que hauria de veure la llum aquest mateix octubre!

Les il·lustracions, no cal dir-ho, són d’ICRA Art, el text d’Enric Gràcia, l’eminent micòleg de Catalunya, i publicat per l’Editorial EFADÓS!

El podeu aconseguir a encarregant-lo a les nostres xarxes socials, a totes les llibreries i per internet a l’editorial Efadós: https://www.efados.cat/cat/llibre/1944118/la-clau-dels-bolets-volum-1 

També us animem a donar un cop d’ull al web de l’Enric Gràcia, un blog de divulgació micològica i de receptes per llepar-s’hi els dits! http://bolets.cat/