Ja podeu participar en el 3R CONCURS D’IL·LUSTRACIÓ FANTÀSTICA d’ICRA.
Es poden presentar totes aquelles obres inèdites de fantasia o ciència-ficció que incloguin temes com mitologia, simbolisme, escenografies i personatges imaginaris, bestiaris o màgia i, en general, qualsevol tema on l’autor defugi la realitat! Teniu temps fins el 29 de Juny per presentar les vostres il·lustracions!
Les bases les podeu trobar clicant aquí: Bases_concurs2019  o si seguiu llegint!

Tothom que sigui major de 6 anys hi pot participar. Tenim premis molts suculents pels guanyadors: VALS de REGAL per gastar a ICRA, CURSOS d’ESTIU de l’ESCOLA JOSO, CURSOS d’ICRA…

Us ho perdreu?

BASES 3r CONCURS IL·LUSTRACIÓ FANTÀSTICA

1.    Presentació

ICRA Art (Il·lustració Científica, Restauració i Art) és qui organitza aquest 3r Concurs d’Il·lustració Fantàstica.

Participar-hi implica l’acceptació total d’aquestes bases. Igualment, l’autor autoritza de forma no exclusiva que l’organització exposi, publiqui i/o reprodueixi l’obra en els mitjans que consideri sense dret a cap contraprestació. ICRA Art es compromet a no comercialitzar amb l’obra.

Si, per causa de força major o imperatiu legal, el Premi hagués de ser anul·lat o suspès, l’organització posaria convenientment en coneixement als participants. De la manera més àmplia que en dret sigui procedent, els participants exoneren a ICRA Art de qualsevol tipus de responsabilitat, sanció, reclamació, demanda o causa civil, mercantil, penal o administrativa.

 

2.    Destinataris i temes

Pot participar en el concurs qualsevol persona dins les franges d’edat especificades més avall.

El tema del concurs és la IL·LUSTRACIÓ FANTÀSTICA, és a dir, tota aquella obra de fantasia o ciència-ficció que inclou temes com mitologia, simbolisme, escenografies i personatges imaginaris, bestiaris o màgia i, en general, qualsevol tema on l’autor defugi la realitat empírica.

 

3.    Com participar-hi?

Cada participant podrà presentar una única obra. Al revers d’aquesta s’haurà d’escriure el pseudònim de l’autor. En el mateix dibuix hi haurà adjunt un sobre amb el formulari de participació degudament emplenat. En cas que l’obra s’enviï via email, el nom de l’arxiu haurà de ser  “Títol de l’obra_pseudònim” (P.e: DracdeSantJordi_Estrella). En el mateix email s’haurà d’adjuntar el formulari de participació emplenat.

El format de l’obra serà de mida A3 (420x297mm) i la tècnica lliure (tradicional o digital). Si és digital, haurà d’estar a 72 DPI, en RGB i TIFF/JPG.

Tan si la tècnica és digital com tradicional, s’haurà de presentar obligatòriament per dues vies:

1-    Per correu postal, missatgeria o presencialment al local d’ICRA Art en horari d’obertura (De 9 a 13h i de 16 a 19h; Dissabtes: de 9.30 a 13.30h) a la Rambla Sant Domènec, 22 de Vic (08500, Barcelona).

2-    Al correu electrònic info@icra-art.cat, en format JPG, d’un pes no superior a 10MB per obra. En cas d’obres realitzades directament sobre suport paper, pot tractar-se d’una fotografia de bona qualitat de l’obra.

Les obres han de ser originals, inèdites i no poden haver optat a cap altre premi anteriorment ni haver estat publicades. Es desqualificaran les còpies parcials o totals d’altres autors.

 

4.    Categories

El concurs es dividirà en tres categories d’acord amb l’edat dels participants:

–       Infantil: De 6 a 11 anys

–       Juvenil: de 12 a 15 anys

–       Adults: 16 anys o més

Cada categoria té uns premis específics inintercanviables que es troben redactats en aquestes bases.

 

5.    Selecció

De totes les obres rebudes, el jurat seleccionarà un màxim de 20 obres per formar part de l’exposició del concurs a la sala d’exposicions d’ICRA Art. D’entre aquestes obres s’escolliran els premis per votació del jurat.

El jurat es reserva el dret d’excloure del concurs les obres que:

–       No s’ajustin a les bases

–       L’autor no sigui identificable

–       L’obra atempti contra la moral o pugui considerar-se ofensiva.

 

6.    Premis

Aquesta segona edició atorgarà 3 premis Abellerol d’Or, un per categoria d’edat. Els guanyadors podran escollir entre dues opcions dins la seva categoria.

–       Categoria infantil:

o   Un curs d’estiu a ICRA o un Val per comprar productes a ICRA Art valorat en 40€.

–       Categoria juvenil:

o   Un curs d’estiu a l’Escola JOSO de Barcelona o un Val per comprar productes a ICRA Art valorat en 60€.

–       Categoria adults:

o   Un curs d’estiu a l’Escola JOSO de Barcelona o un Val per comprar productes a ICRA Art valorat en 80€.

ICRA Art pot donar dins de cada categoria una menció especial al treball més destacat (Abellerol de Plata).

 

El premi s’haurà de recollir físicament a la botiga d’ICRA. Queda per determinar si es farà una cerimònia d’entrega de premis al pati d’events del mateix local (en aquest cas ja s’especificarà la data en un email que s’enviarà a tots els aspirants).

   

 

Terminis

Terminis Data
Recepció d’il·lustracions Del 25 d’abril al 29 de juny
Anunci dels guanyadors 6 de juliol
Entrega de premis Recollir a la botiga d’ICRA a partir del 8 de juliol (cerimònia d’entrega per determinar)
Exposició del concurs (obres seleccionades) Juliol 2019

 

Formularis de participació

Els participants hauran d’omplenar el formulari de participació corresponent segons la seva franja d’edat i entregar-lo juntament amb l’obra impresa. Els formularis els pots descarregar aquí: Formularis_concurs2019