Doncs sí!!! Després de dos anys en producció s’estrena als cinemes el 4 de Gener de 2019 el film d’animació Memorias de un Hombre en Pijama, al que ICRA va col·laborar en Color Script, Props i fondos!

El llargmetratge, dirigit per Carlos Fernández de Vigo, ha estat nominat al Festival de Málaga 2018, als Premis Gaudí 2019 i als Premios Goya 2019!  Podeu clicar AQUÍ per veure la fitxa tècnica!

En aquest film, ICRA va treballar en el Color Script (guió de color) de diverses escenes i seqüències, va dissenyar Props (objectes inanimats que entren en contacte amb els personatges animats) i va realitzar desenes de fondos  (discoteques, platges, restaurants, xiringuitos, interiors de cases, bars…). Properament penjarem algunes imatges del Making off a les nostres xarxes socials! Estigueu atents!