Us ve de gust moderitzar-vos en el món de l’art? Aprendre noves tecnologies aplicades a aquest? Doncs aquest octubre estrenem una nova edició del curs d’Art Digital a ICRA Art, impartit per la il·lustradora Marina Martín.

A ICRA us proporcionem gratuïtament una Tauleta digital WACOM perquè la pugueu utilitzar per fer totes les sessions de classes mentre duri el curs. A Art Digital 5ena edició aprendreu les eines bàsiques (i algunes de més complexes) del Photoshop, una mica de tècnica artística i us familiaritzareu amb les tauletes WACOM, unes eines imprescindibles pels dibuixants aficionats i professionals actuals!

A sota us deixem la taula d’informació del curs. Per més informació o per apuntar-vos, ho podeu fer a través del nostre email clicant AQUÍ, pel telèfon 93 782 83 08, o venint a la Rambla Sant Domènec 22, de Vic.