Botiga de Belles Arts

Veniu a la Ramba Sant Domènec, 22 de Vic. Hi tenim gran diversitat i quantitat de materials.
Si necessiteu un cop de mà per escollir-ne, nosaltres us ajudarem!

 • Articles

  Gran varietat de productes

  Dins les nostres portes trobareu més de 10.000 articles diferents en estoigs, en packs o a granel! Disposem des dels materials més senzills pels que s’inicien en l’art fins als més professionals!

 • Belles arts dibuix pintura

  Tenim les millors marques

  A ICRA Art destaquem per oferir les millors i més reconegudes marques del mercat de l’art: Arches, Canson, Gvarro, Sakura, Talens, Titan, Tombow, Van Gogh, Windsor&Newton… La qualitat a molt bon preu!

 • null

  Productes ideals per Art Gràfic

  Manga, còmics, hand-lettering, dibuix tècnic, disseny… Tot això i més pots fer amb els nostres productes pensats exclusivament per l’Art Gràfic: retoladors de punta de pinzell, punta fines, tintes xineses, retoladors d’alcohol, d’aquarel·la, etc.

 • Wacom Vic

  Distribuïdors oficials de WACOM a Osona

  A ICRA Art som els primers distribuïdors de tota la gamma de productes WACOM a Vic i Osona: tauletes digitals, CINTIQS (pantalles interactives), Mobile Studio (pantalla interactiva amb sistema operatiu), Wacom pens, Kits, accessoris…

 • null

  Especialistes en Art Digital

  A ICRA Art també treballem amb tauletes i CINTIQS al nostre taller! Coneixem les eines digitals que venem i us podem assessorar segons les vostres necessitats. I a més, podeu provar les tauletes/Cintiqs abans d’adquirir-les!

 • EART Vic

  Descomptes per l'EARTVic i escoles

  Presentant un document vigent que t’acrediti com a estudiant o professor d’una escola d’Osona fem descomptes addicionals! Aprofita aquest avantatge i vine’ns a veure amb el teu carnet o matrícula per gaudir-ne ja!

Preguntes freqüents - Botiga de Belles Arts

 • Necessito consell a l’hora de comprar productes d’art…
  Nosaltres t’ajudarem! Som dibuixants i pintores professionals de manera que coneixem tot tipus de materials, tècniques i tips que ens permeten assessorar-te sobre el que tu necessites.
 • Quins horaris teniu oberta la botiga?
  De dilluns a divendres de 9 a 13 i de 16 a 19. Els dissabtes de 9.30 a 13.30!
 • Puc comprar-vos material per Internet?
  De moment no, tot i que estem treballant en aquest servei per oferir-lo més endavant.
 • Som una escola i necessitem material. Què hem  de fer?
  Primer de tot ens heu de presentar un document vigent que us acrediti com a professors o responsables d’una escola. Després encarreguem (o, si ho tenim en estoc, us entreguem) el material que necessiteu aplicant-vos el descompte addicional per ser un centre educatiu. Un cop ens arriben els productes, us els enviem directament o els passeu a buscar depenent del que haguem pactat.
 • Necessito adquirir una gran quantitat de material… com ho faig? Pagaré el mateix?
  Per grans volums de compra aconsellem contactar-nos abans perquè ho puguem tenir tot a punt. També fem descomptes especials.
 • També hi ha descomptes per estudiants en productes WACOM?
  Sí. Presentant un document vigent conforme esteu cursant qualsevol estudi (grau, llicenciatura, curs escolar, curset d’estiu o d’idiomes, etc) fem descomptes addicionals a pràcticament tots els productes WACOM.