Altres serveis

T’agradaria fer una exposició de dibuix, de pintura o de fotografia? Estàs buscant un lloc per fer una xerrada o una conferència? Vols fer una audició o una performance? A ICRA tenim una sala d’exposicions i un pati d’actes disponibles per a tu!
 • Galeria exposicions d'art

  Exposicions i galeria d'art

  Des de pintures a escultures, passant per joiera, fotografia i tapissos, a la sala d’exposicions d’ICRA Art s’hi pot exposar de tot! I si l’autor ho demana, també gestionem la venda de les seves obres.

 • conferències xerrades

  Xerrades i conferències

  Com presentacions de llibres, conferències d’art, inauguracions d’exposicions, concerts relaxants, demostracions de dansa, performances, presentacions d’artistes… A ICRA hi ha cabuda per tot tipus d’art, des de la literatura i la pintura fins a la música!

 • null

  Cursos i classes particulars

  A ICRA Art oferim una gran varietat de cursos per totes les edats: introducció al dibuix, classes de pintura, art digital, disseny de personatges, manga, etc. Estigueu atents al Blog i a les Notícies de la nostra web per saber quins oferim! També realitzem classes particulars d’art per aquells que ho demanin.

 • null

  Entregues de premis

  Quan una feina es fa ben feta, s’ha de recompensar, i de quina millor manera que atorgant un premi? El nostre concurs de dibuix anual d’Art Fantàstic sempre dóna recompenses!

 • null

  Pati interior relaxant

  El nostre local disposa d’un acollidor pati interior obert, lluminós i assolellat ideal per a realitzar tot tipus d’actes quan fa bon temps. L’espai disposa d’un tendal desplegable per fer més còmodes les activitats quan fa calor. Possibilitat de lloguer per celebrar-hi actes.

 • null

  Estudis i taxacions

  Utilitzem la nostra formació en Història per estudiar diferents objectes que ens puguin arribar, des de pedres sospitoses de ser un fòssil fins a lectures de textos antics en altres idiomes. També disposem d’un servei extern de taxació.

Preguntes freqüents - Altres serveis

 • Com puc exposar a la vostra sala?
  Primer de tot necessitem que ens enviïs algunes fotografies de la teva obra o un enllaç web on la poguem veure. Després de valorar si s’adiu als criteris d’exposició de la nostra sala acordem els dies que durarà l’exposició.
 • Quan val exposar a la vostra sala?
  Per mantenir un espai digne on mostrar les vostres obres demanem 50€ per cada mes que exposeu. Aquests diners van destinats a pagar les despeses de llum, aire acondicionat o calefacció, pintura de la paret i gestió de les vendes. També cal deixar una fiança que es retornarà íntegra si la sala no ha patit cap desperfecte. La fiança és de 50€.
 • Quant de temps puc exposar a la vostra sala?
  El temps mínim és d’1 mes. Cada exposició sol durar entre 1 i 2 mesos però si vols allargar-la més, ho podem acordar.
 • Puc fer una inauguració de la meva exposició d’art?
  Sí. De fet, et recomanem que la facis. És durant la inauguració d’una exposició quan ve més gent i més obres es venen! Hi ha la possibilitat d’encarregar un petit assortit de menjars o canapès. Les taules i cadires (en cas de que siguin necessàries) les posem nosaltres.
 • Vull fer una conferència a ICRA. Com ho he de fer?
  Envian’s una breu explicació del tema que vols tractar. Nosaltres ho estudiarem i ens posarem en contacte amb tu per pactar un dia i una hora.
 • Què he de portar si vull fer una conferència?
  La sala està equipada amb taules pels conferenciants i una vintena de cadires. També tenim pissarra, ordinador i projector. A partir d’aquí, pots portar el que creguis que et pot fer falta.
 • La publicitat dels actes la feu vosaltres?
  Sí. Nosaltres realitzem tot el que és publicitat gratuïta a través de xarxes socials i amb un cartell a l’exterior del local que anuncia l’acte. Els flyers, targetes o cartells impresos així com els anuncis de pagament en revistes o diaris corren a càrrec del client.
 • Com puc saber quan i quins cursos es faran?
  Al Blog, a la categoria de Cursos trobareu tota la informació sobre els que s’estan fent. Si cliqueu AQUÍ us hi portem!
 • Com m’inscric a un curs?
  Només cal trucar, enviar un mail o venir-nos a veure. Després de demanar-te les dades deixaràs una paga i senyal que ja estarà esmentada a la informació del curs. Fet això, ja tindràs la plaça reservada i, quan s’inici, el curs gaudiràs d’un lloc assegurat!
 • Per quines edats són els cursos?
  Les edats mínimes i màximes les trobaràs especificades clicant en la informació de cada curs a l’apartat de Notícies de la pàgina d’Inici.